Passie voor Koken gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap!

Met deze visie hebben wij reeds een jarenlange reputatie in de keukenbouw opgebouwd.

In zijn jonge jaren heeft Dick ervoor gekozen om de vakopleiding tot timmerman te gaan volgen. Nadat hij deze succesvol afgerond had en daarmee een goede basis gelegd te hebben, was voor hem het verhaal toch nog niet helemaal compleet.

Vervolgens heeft hij gehoor gegeven aan zijn tweede passie en heeft de opleiding tot kok gevolgd. Daarmee was de basis gelegd voor de het huidige Keukenbouw Dick Bruil.

Na afronding van deze opleiding deed de mooie kans zich voor om te gaan werken in de keukenmontage. Na 15 jaar lang bij een gerenommeerd keukenbedrijf de kneepjes van het vak te hebben geleerd, besloot Dick om in 2000 al zijn kwaliteiten en inmiddels opgedane ruime ervaring te gaan bundelen in Keukenbouw Dick Bruil.

Door de allround opleiding en ervaring van Dick wordt een keuken veel meer dan een standaard keuken. Bij het ontwerpen leeft Dick zich volledig in en luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Daarbij komen alle facetten aan bod die essentieel zijn. Te denken aan in beginsel een duurzaam ontwerp, gebruik van hoogwaardige materialen en de keuze voor goede kwaliteitsapparatuur.

Maar vooral zal hij kijken naar en zich inleven in uw Passie voor Koken. Daarnaast inventariseert Dick zorgvuldig de vele aspecten die verder aan bod komen.

Welke apparatuur is voor u belangrijk?

Hoe beweegt u handig en vrij in uw keuken?

Welke materialen passen bij uw leefwijze?

Hoeveel opbergruimte heeft u nodig?

Het doel is een keuken te maken waarin u zich vooral prettig voelt, en die helemaal bij u als persoon en uiteraard ook bij uw eigen interieur past.

Daarbij verliezen wij uw budget uiteraard niet uit het oog, en houden rekening met uw wensen. De doelstelling is voor elk budget een mooie keuken te leveren. Bij ons zijn alle keukens scherp geprijsd omdat alles in eigen beheer ontworpen en gemaakt wordt.

Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie aan op alle inbouwapparatuur!